Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Alles is betaalbaar met het extra geld van PrimeLine.

De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Daarna kunt u de geschikte financieringsvorm uitkiezen, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

Bereken uw lening bij DirectaVoordelig en betrouwbaar lenen bij Directa. Wordt u liever gebeld? Laat dan eenvoudig uw nummer achter. Een lening aan een persoon om andere zaken dan een woning aan te schaffen. Omdat het risico hiervoor groter is, zal de rente over een persoonlijke lening hoger zijn dan de hypotheekrente.

Maar dan moet je, nadat de lening gesloten is, ook wel echt gaan sparen om de lening af te lossen. Straks ongemerkt een 'flinke appel voor de dorst'! U mag ook méér inleggen, zodat U Uw krediet nog sneller kunt inlossen of er een nog groter eindkapitaal voor U overblijft. Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. De betaalde rente is doorgaans niet meer fiscaal aftrekbaar in Box I. Lopende leningen kunnen worden overgenomen waardoor u meestal goedkoper leent. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten.