Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Als je stop met geloven in toeval moet je een hoop zaken herzien.

Hoeveel Rente Komt Er Bij Schulden Bij De Sociale Dienst Geld is een hersenspinsel voort gekomen uit een schijnbaar nobele gedachte. Men krijgt dan een afspraak voor een intakegesprek. Mensen die in de financiele problemen zitten, kunnen straks een betalingsregeling krijgen voor bekeuringen. Kon ik geen juridische brief op hoge poten schrijven.

Gezien het tijdstip dat eea naar buiten kwam lijkt me dat één van de meest waarschijnlijke scenario's. Elk jaar geven we 13,8 miljard uit aan onze schuld. Deze kan dan nagaan of hij iets aan het gelegde beslag kan doen. Koop vandaag, je hoeft pas volgend jaar te betalen. Zie niet in wat er pervers is aan samenwerken en het afwerpen van het korset en naaldhakken. Vorig jaar had ze ook al zo’n hoog bedrag moeten betalen. De clash of civilisations is wat ze willen in het Midden Oosten. Als ze iets meer armslag wil, dan zal ze er drie jaar over doen in plaats van twee. Dit is bedoeld voor het geven van acute financiële hulp. Dit vanuit een Italiaans bedrijf,gevestigt in Italie.

Toen heb ik een retorische vraag gesteld waarop ik geen antwoord wilde hebben. Ze dacht dat wel aan te kunnen, als ze drastisch zou gaan bezuinigen. Net zoals je plasje keurig naar beneden valt, vinden vraag en aanbod elkaar. Die zijn niet in staat om tien procent van hun inkomen te geven. En 13,3 miljard aan buitenlandsezaken en internationale btrekkingen EU. Voor mij klink het in elk geval als 1 grote poppekast waarin men een script afspeeld. Soms lukt het mij om mensen tot een besef laten komen van hun eigen aandeel. Doordoor hebben minima geen financiële buffer meer voor rampen.