Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Antiek, glas, koper, plateel, poselein, tin, zilver, etc.

Antiek Verkoop Bij antiek zilver kan het zich voordoen dat een zilveren voorwerp een klein deukje o. Wonen zoals in de tijd van Elvis en Marilyn Monroe, de fifties en sixties. Kunst, antiek en curiosa waaronder antiek zilverwerk, aardewerk, porselein, glas en kristal, verlichting en diverse andere oude decoratieve voorwerpen. Nederland kent in de periode 1880 -1960 een rijke periode van toegepaste kunst op het gebied van aardewerk en porselein. Antiek, glas, koper, plateel, poselein, tin, zilver, etc.

Ik zal er voor zorgen dat het voorwerp cq de voorwerpen op zorgvuldige wijze worden verzonden in een deugdelijke verpakking. Tweedehands meubels, verlichting, glaswerk, aardewerk en plastics uit de 20e eeuw met het accent op de periode 1930-1980. Ik zal dit dan zoveel mogelijk in de beschrijving vermelden, zulks voor zover een dergelijk deukje of krasje zichtbaar is. Een geborduurd schilderijtje heb ik over uit een erfenis. Compleet ingericht met fraaie voorbeeld vloeren , gemetselde en betegelde wanden. Orginele grammofoons, fonografen en gerelateerde artikelen. Film- en tv gerelateerde artikelen zoals action figures, auto schaalmodellen, beeldjes, posters en prop replica's.

Woninginrichting en curiosa zoals stoelen, kasten en verlichting uit de jaren 50-, 60-, en 70-er jaren. Authentieke afbeelding in grote glas gravureGlasgravure van landschap, waterpartij en ploegend paard met boer. Allerlei verzamelartikelen zoals aardewerk en porselein, bakeliet, blikjes, Disney, cosmetica en art deco. Prachtiege metalen hanen voor binnen en buiten importDeze hanen zijn een pracht cadeau voor de feestdagen de hoogte is 45cm en in div kleurstellingen. Hengelo bel even zekerheidshalve of de winkel geopend is.

Designobjecten uit de 20e eeuw voornamelijk de jaren '60 en '70. Iedere eerste zaterdag van de maand open voor particulieren. Gespecialiseerd in Hollands aardewerk en porselein uit de periode 1860-1960, waaronder Delfts blauw, Fris Edam en Mobach. Combinatie van vintage en nieuw woondesign zoals meubelen, glaswerk en lampen. Levering onder rembours is alleen mogelijk binnen Nederland. Door eigen import kunnen wij de prijzen zo scherp mogelijk houden.

Collectie van tweedehands design verlichting, stoelen, tafels, plastic en keramische voorwerpen, van Art-Deco tot eighties.