Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Autonoom ja, maar wel met een flinke structurele financiele injectie.

Schulden In Nederland Af en toe even naar nederland om te zien hoe het hier dan met het wanbeheer gaat. Gewoon oprotten met die antillen, die corrupte boevenbende moeten we lozen en snel ook. Ik denk dat ze juist gesproken hebben omdat Brinkman z`n ongenuanceerde uitspraak deed. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat mijn eventuele voorouders ooit hebben uitgespookt.

Wel de buitenlandse problemen oplossen, maar de binnenlandse negeren. Juist; na het zuur, komt meer zuur, en nóg meer zuur. De vader, die als enige het drama overleefde, wordt moord ten laste gelegd, zo maakte het Openbaar Ministerie OM vrijdag bekend. Kunnen we niet gelijk van land ruilen alle Antilianen hierheen en alle Hollanders naar de Antillen. De provincies die je noemt leveren meer in dan dat ze krijgen. In dat land moet je geen geld pompen dat is water naar de zee dragen,zet het maar te koop op markplaats misschien brengt het nog wat op. Maar dan nog, ook zou ik het betalen dan zou je mij niet bij elke geldscheet die het kabinet liet gaan klagen. Waarschijnlijk wordt hij dan lid van een linkse partij, die weten wel raad met iemand die dol is op andermans centjes weg te geven zoals blijkt.

Over dat laatste zijn wij het in ieder geval roerend eens. Ook halen onze provincieen het niet in hun hoofd om zoveel schuld te genereren. Van mij mogen de gebieden zelfstandig worden en zelf kiezen voor hun toekomst, eventueel nog een periode afspreken dat Nederland een bijdrage doet maar dan wel duidelijk afbouwen. Per 1 juli 2007 zouden de nieuwe verhoudingen moeten ingaan.

Ook die schuld is veroorzaakt door een ander, ik werk al vanaf mijn 14e en heb altijd overal zelf voor moeten betalen Heb zelf ook wel een schuld hoor maar in tegenstelling tot de graaiers moet ik wel alles betalen. Het enige wat Brinkman heeft gedaan is de boel onnodig vertragen. Is Nederland zoiezo verantwoordelijk voor de schuld daar. Ook al is er iets goeds bijvoorbeeld Moslims die eens iets publiekelijks goed doen in plaats van slecht dan blijven er mensen zuur klagen. De toezegging van de schuldleniging is materieel, het toezicht moet maar weer afgedwongen worden. Tenzij iemand kan uitleggen hoe Nederland hier beter van wordt.

Ik besef heel goed dat de eilanden bij Nederland horen maar tevens weet ik dat ze liever op eigen benen staan. Degenen die met die eilanden aangepapt hebben in het verleden moeten postuum veroordeeld worden voor ik weet niet wat, maar in ieder geval voor diefstal uit de staatskas. De staatsschuld die Nederland overneemt bedraagt 2,2 miljard euro. Ik denk dat Chavez de eilanden graag zou willen hebben maar dat gun ik de einden zelfs niet. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Ik vind het argument van slavernij nou echt nergens op slaan Sam, volgens mij hebben we het over financiel wanbestuur.