Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Bereken uw kredietmaximum en uw maandlasten om te bekijken hoeveel u kunt lenen.

Geld Lenen Het starten van een eigen bedrijf vereist vaak meer geld dan u bezit. Bij een overeenkomst van huurkoop verplicht de huurkoper zich de koopsom in termijnen te voldoen en wordt hij eigenaar na betaling van de laatste termijn. Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Bevat algemene informatie over de werking van deze instantie en het antwoord op de meest gestelde vragen.

Zeven manieren om uw geld te krijgen; van genadeloos tot soft. En onder bepaalde voorwaarden kunnen mensen met een uitkering een lening krijgen bij de Gemeentelijke Sociale Dienst. Het geld dat een bank in uw bedrijf steekt, moet aan zo min mogelijk risico's bloot staan. Dreigen uw klanten om te vallen? Voorkom dan dat ze u ook in de problemen brengen.

Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie. Leasing is een vorm van korte tot middellange 1-5 jaar financiering van bedrijfsgoederen. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen.

Onderhandse leningen kunnen soms worden verkregen van particulieren familie, vrienden. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Bij wanbetaling kan dus het desbetreffende onroerend goed in het openbaar worden verkocht executie. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen.

Het is verstandig in deze gevallen goede afspraken te maken over zaken als rente en rentebetaling, verlangde zekerheid, looptijd, aflossingen en mogelijkheid van achterstelling. Van een achtergestelde lening is sprake als pas wordt afgelost als aan alle andere schuldeisers is voldaan. Er bestaan ook nog andere mogelijkheden om uw bedrijf te financieren. Het is een ideale lening als u op reis gaat, gaat trouwen of nieuw meubilair gaat kopen. Vanzelfsprekend blijft u wel aansprakelijk voor het door u geleende bedrag.