Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Berlijn benadrukte dat die niet door eigen vuur is geraakt.

Eigen Schuld De sociale problemen in die wijken hebben zo veel facetten dat er niet een bepaalde oplossing voor bestaat. Nog altijd wordt dit verhaal met onverholen triomf bij gelegenheid verteld. Men staart zich blind op de schreeuwerige hedendaagse media en verliest de grote lijnen uit het oog. Minister Eimert van Middelkoop van Defensie zal maandag de Tweede Kamer informeren over de gebeurtenissen. Gabriel, als je effe wacht, hij is nèt een patatje halen. En zo word je als slachtoffer van een ongeluk misschien wel opgezadeld met een weinig positieve nagedachtenis.

Dit hangt af van van diverse onzekere factoren en is dus puur speculatief. Een voorwaarde voor de wetenschappelijke en economische vooruitgang die het Westen typeert, is het vermogen zichzelf te verbeteren door zelfkritiek en door te leren van kritiek door anderen. Ik word helemaal schijtziek van dit soort uitspraken. Over andere kostenposten beslist de rechtbank op een later moment. Als je achtervolgt wordt door de politie zul je moeten stoppen, lijkt me, en als je dat niet doet breng je jezelf en anderen in gevaar. Het geeft te denken dat de politie zich gedwongen voelt verklaringen uit te geven waarbij wordt benadrukt hoe voorzichtig de agent was.

Het Duitse ijsberinnetje Flocke probeert haar eerste stapjes te zetten. Ondanks dat het dier al 60 jaar wettelijk beschermd is, dreigde hij toch uit te sterven. Nou aangezien jij het zelf aantoonbaar noemt zou ik graag zien dat je het even aantoont. Helaas geldt datzelfde voor alle andere grote ego's. Ik denk dat we het beste van alle verschillende aanpakken moeten nemen. Onzinnige discussie weer een reden om de boel te vernielen. Je kan toch geen regelgeving, danwel wetgeving,bedenken die gebaseerd is op vervelende incidenten. Ik hoop dat hij ook rekening heeft gehouden met de oneindigheid van onze zonden.

Hij gaf gas, de agent pakte zijn bagagerek en werd een eind meegesleurd. Ik kan me voorstellen dat als je achterna gezeten wordt door iemand, waarvan je op dat moment onmogelijk kan weten dat het om een agent gaat, je wat extra gas geeft om aan je belager te ontsnappen. Of dat de rechtsongelijkheid voor marokkanen inzichtelijk is, terwijl het incident grote draagkracht ondervindt bij de bevolking. Het systeem maakt het mogelijk om een groene golf te veroorzaken op het moment dat het verkeer toeneemt. Het systeem krijgt nooit greep op de gedachten van de mens, alleen als de mens dat zelf toestaat. Berlijn zei dat de situatie kon ontstaan door de duisternis, slecht weer en een onoverzichtelijke situatie. Denk dat Cohen maar weer even thee moet gaan drinken.

AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Mexicaanse Amerikanen, waarvan een deel worstelt met zijn afkomst. Adrian Tomine debuteerde als tiener! met zijn reeks Optic Nerve.