Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Bespaar honderden euro's op een hypotheek of geld lening!

Als ik al zou overwegen om leraar te worden, en mezelf dan mag spiegelen aan dit soort incompetente figuren, dan zinkt me de moed in de schoenen. Maar ik zie er niet tegenop om dat terug te betalen. Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt. Jan Brouwer, de voormalig bestuursvoorzitter van Schuitema, wordt door de Raad van Commissarissen van concurrent Laurus voorgedragen als de nieuwe chief executive officer van het geplaagde supermarktbedrijf. Het kan geen kwaad om voor kleding elke maand wat geld opzij leggen. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Overigens staat het huidige stelsel van studiefinanciering ter discussie. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten.

En we waren er nou juist over eens dat leraren dat niet verdienen! En dat is zeker niet schaal 10. Het nettoverlies over het afgelopen kwartaal is uitgekomen op EUR4,4 miljoen, tegen EUR3,8 miljoen in dezelfde periode een jaar geleden. Neem contact op met de webmaster of Forum beheerder voor meer informatie. Voor de rest van je betoog ben ik het gloeiend met je eens.

Daar mag en moet ook het een en ander tegenover staan. Ik ken het bedrijfsleven niet goed al ben ik er niet geheel onbekend maar stel mij zo voor dat als een ondernemer iemand met bepaalde kwaliteiten nodig heeft, hij daar in investeert. De realiteit is dat ik net zo hard werkte als mijn studievrienden, maar slechts de helft verdiende na een paar jaar. Een manier om je beurs aan te vullen, is een bijbaan. Zo sluit u snel on-line een lening of krediet met de aantrekkelijkste rentetarieven.

Overigens had en heb ik meer kritiek op het genoemde bedrag, en ik vraag Mathijs dus zijn stelling te herzien. Wie geld tekort komt, kan een baantje zoeken of een lening afsluiten. All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys. En zo zijn er vele academici met mij, die het onderwijs hebben of willen verlaten. Stimuleer het leraarschap weer eens, met geld en met toewijding. Willen we dat niet, dan moeten we ophouden met zeuren over de kwaliteit van het onderwijs en genoegen nemen met wat we krijgen. Met het eerste ben ik het oneens, met het tweede eens. De leraren en leraressen zijn dus al zover dat ze gewoonweg zeggen Ik zit hier niet voor jou dus aks je niet slaagt ligt het aan jezelf.