Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Beurs adviezen, financiŽle informatie van LASERCARD.

Uit voorgaand bericht wordt toch weer duidelijk dat Lasercard een malafide bedrijf is. De nieuwe digitale kaart met biometrische gegevens moet het antwoord worden op de vrijwel mislukte club card, waarmee hooligans volop frauderen. Lasercards vertelde mij dat ik op verzoek van de visacard af zou zijn na het betalen van die 19 euro. Laser-Primeline heeft dezelfde activiteiten bij Dixons en is een dochteronderneming van SNS-Reaal. Kreeg ik na een jaar ineens een visacard en een rekening van 19 euro en trok Lasercards even 10 euro van mijn rekening af. Koersdata is 15-20 minuten vertraagd volgens de regels van de beurs. Die Lasercard-boeven lachen zich een dikke bult aan geld, dat ze zomaar ongestraft mogen stelen van goedwillende mensen. Ik had het product nodig en kon met een grote zekerheid dit in 10 termijnen betalen aan dat Prime-Line die tevens ook die LaserCard aan mij sleet.

Dit schreeuwt om maatschappelijke ongehoorzaamheid en recht in eigen hand, wij worden nauwelijks beschermd tegen dit soort schadelijke instituten als Lasercard. Laser Cards creditcardhouders shoppen heel voordelig met het Laagste Prijs en GarantiePlan. Wel goed ook die voorwaarden gelezen en na de 10 maanden Prime-Line en LaserCards laten weten geen verdere diensten van hen te willen afnemen. Leest u het contract hier maar eens op na wat u in de winkel heeft getekend. Beurs adviezen, financiŽle informatie van LASERCARD. Alle overige aandeleninformatie wordt verstrekt door Interactive Data. Dat bovendien men ervoor moet zorgen binnen die termijn te blijven van 1 jaar omdat vooral LaserCards ten hare voordele een chaotische administratie voert. Lasercard valt mij ook ongevraagd lastig en er is geen normaal e-mail adres om hun van mij af te schudden.

Persoonlijk maakt mij Lasercard Prime-Line Scheer en Foppen zo boos dat ik nog wel verder zou willen gaan in mijn suggesties, maar dat mag ik niet. Vraag direct een offerte aan bij dit relatiegeschenk. Ik begrijp niet dat je een bekeuring krijgt als je voorlicht op de fiets een knipperende uitvoering is, maar dat Lasercard zo maar ongestoord iedereen mag oplichten. Volgens hem kan alleen de bereidheid tot medewerking van de supporters zelf nog een struikelblok vormen, in verband met de wet op de privacy. Ik heb geen uitgestelde betaling doch sta gewoon als klant bekend. Zij zijn medeschuldig aan dalende moraliteit en vertrouwen, zij bezorgen mensen boosheid, zij maken de maatschappij minder veilig. Heeft iemand dit ook of is het normaal dat je beschermings bijdragen moet betalen. Uitgesteld lijkt me meer iets voor de aanschaf van een nieuwe fiets van 20.

Weliswaar gaf dit veel gesputter maar uiteindelijk kon men niet anders dan dit accepteren. Een collega , zo vertelde ik, kocht bij Dixons iets voor zijn p. Toch zouden wij ons moeten wapenen tegen dit soort diefstal, duidelijk zijn naar dit soort malafide bedrijven die met hun vingers ongevraagd in jou portemonnai zitten. Betaal slechts 21 euro en u krijgt 12 weken The Economist in uw bus. Niet dat het veel uithaalt, wordt het een verboden, dan verzinnen ze wel iets anders om de gunst van het koperspubliek te winnen. Opgelicht wordt je door het bedrijf waar je de goederen koopt. Ik heb geen lening, alleen een hypotheek bij het ING.