Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Bij bedrijfsovername gelden enige afwijkende regels voor.

Vakbond De Unie daarentegen maakt zich grote zorgen over de overname van Corus door Tata. Tijd om te kopen? Of stort de markt in? Makelaars voorspellen een hausse als in de jaren negentig. Bestuursvoorzitter Bert van Heemskerk van de Rabobank zei vorige maand al te overwegen de overname af te blazen. Als u een landbouwbedrijf overneemt, gelden bijzondere regels.

Het nieuws van de overname werd goed ontvangen door beleggers. Bij de overdracht treedt de overnemende ondernemer in de plaats van de overdragende ondernemer. Inmiddels hebben oprichters Chad Hurley en Steve Chen een filmpje geplaatst op Youtube met commentaar op de overname. Dit heeft tot gevolg dat de overnemende ondernemer ook bepaalde fiscale rechten en verplichtingen overneemt.

Bij bedrijfsovername gelden enige afwijkende regels voor. Als er al sprake is van problemen bij Corus, dan zitten die vooral in Wales. Volgens Philips zal de MRI-markt nog flink groeien. Kindermoordenaars levenslang opsluiten en kinderverkrachters chemisch castreren, vindt Joost Eerdmans.

De koers van Philips steeg 2 procent deze ochtend bij opening van de beurs. Ze zijn veel harder en hebben minder aandacht voor de factor arbeid", meent bestuurder Alex Van der Molen. Intermagnetics boekte afgelopen vier kwartalen een omzet van 226 miljoen euro. Philips wil al zijn MRI-activiteiten aansturen vanuit het kantoor van Intermagnetics in Latham, New York. Hoe goed bent u op de hoogte van het nieuws? Doe Elseviers nieuwsquiz met zeven vragen over de afgelopen week. Betreft fondsen met vorig slot van 1 euro of hoger.

Hiermee kunt u zich oriŽnteren op uw bedrijfsoverdracht en zet u de eerste stappen voor een goede voorbereiding. Daarom is het goed wanneer u zich tijdig oriŽnteert en voorbereidt.