Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Bij budgetbeheer komt het geld op een bijzondere rekening, die mits schriftelijke volmacht van de cliŽnt, beheerd wordt door een maatschappelijk werker.

Maar wie bereid is de mouwen op te stropen en de discipline heeft om Budgetbeheer correct bij te werken, vindt in Budgetbeheer een veelzijdiger en overzichtelijkere oplossing. De zichtwaarde kan op elk moment herzien worden, uiteraard binnen de grenzen van de betreffende wetgeving. Het is jammer dat Budgetbeheer niet toelaat om CSV-data te importeren, maar het is wel een erg fraai en veelzijdig boekhoudprogramma voor uw persoonlijke uitgaven. Easy Computing introduceert een nieuwe versie van het pogramma om je financiŽn te beheren. Bij budgetbeheer komt het geld op een bijzondere rekening, die mits schriftelijke volmacht van de cliŽnt, beheerd wordt door een maatschappelijk werker. Mogelijks heeft u geen schulden, maar ondervindt u moeilijkheden de vaste kosten te betalen en dient u telkens opnieuw de eindjes aan elkaar te knopen. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden.

Of het altijd even consequent wordt toegepast is een andere vraag. Ik heb er onlangs eens op gelet bij het oploaden van een grote file, en die was zoals het hoorde maar voor de helft aangerekend. Best is dat je op voorhand een programma installeert dat, onafhankelijk van de telemeter, ook je netwerkverbruik meet. Bij de boeking van facturen kan u al dan niet uitgaan van deze bestelbonnen. Als je dat niet doet, is betwisting quasi onmogelijk. Haar studies met werk in de Leuvense Alma combineren, is voor Daphne Lenaerts geen probleem.