Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Bij de meervoudige kamer voor misdrijven zijn er drie rechters.

Rechter Commissaris Maar in tegenstelling tot de blijde lieve toppiejoppie gezellie wereld van Hyves, geven wij geen EnDanDit-quake en introduceren we geen smilies. Ook kan u worden gevraagd om naar video-beelden te kijken. Aan het eind van het gesprek vraagt de politie u de verklaring zorgvuldig te lezen. Een verdachte kan maximaal zes uur voor verhoor worden vastgehouden.

De officier van justitie wil op de rechtszitting een zaak zo sterk mogelijk maken. Ook verklaringen van mensen die iets gezien of gehoord hebben, zijn waardevol. Er kunnen voor de officier van justitie ook andere redenen zijn om niet te vervolgen. Verhoor van andere getuigen, door de verdediging voorgedragen, is zeker geen uitzondering. Opmerkelijke gebeurtenissen uit de dagelijkse praktijk van het strafrecht. Als het Gerechtshof u wil horen wordt u opnieuw als getuige gedagvaard. Van een getuige wordt verwacht dat hij meewerkt aan de gang van zaken. Na deze ondervraging houdt de officier van justitie zijn requisitoir.

Over de volgende onderwerpen zijn aparte brochures verkrijgbaar. Links staat de officier van justitie en rechts zit de griffier. Meestal moet u even wachten in een wachtruimte of een hal. De griffier maakt een schriftelijk verslag van het verhoor. Matt, heb je je electrische deken al aan, of wil je graag lekker tegen bubba aanliggen. Zou Matt net als Al Capone veroordeeld worden op ontduiking van de belasting? Kan die in het gevang opscheppen dat hij eigenlijk acht de moord op Pim Fortuyn zit. Voor een toetsende functie wordt een zekere afstandelijkheid wenselijk geacht. Het kan gebeuren dat u na het afleggen van uw verklaring niets meer hoort. Er zijn momenteel 2 gebruikers en 58 gasten online.

Verder is er een griffier bij; die schrijft op wat er wordt gezegd. Ook voor de leerkrachten van de basisschool is opvang geregeld. In dat kader dient er een verhoor van de verdachte plaats te vinden.