Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Bij deze mijn oprecht gemeende knuffel en beterschapswens.

Beterschapswens Bij deze mijn oprecht gemeende knuffel en beterschapswens. Wal, namens ons allemaal van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Zoals je ziet bij jou geen taart, maar een paar biertjes, hoe kan het ook anders. Om het prinsesje te steunen kun je via onderstaande link een beterschapswens plaatsen. Trouwens, als het een beetje doorzet, daar in GeorgiŰ, dan kan in September Artsen zonder Grenzen er ook aan de slag. Overigens lieve Sam, Renske,Willem en een nieuw logbezoekster met de naam Geke tuinkabouter bedankt voor jullie beterschapswensen en medeleven. Ik stuur je vanaf deze kant heel veel kracht en liefde toe, want ik voel ook echt heel veel liefde stromen, ook voor jou! Ik vind je prachtig en hoop dat je je gauw weer iets beter voelt.

Normaliter hebben de dames en heren van dit team gewoonweg pech, maar deze dag mocht het kwartje eens aan hun kant vallen. Hebben die mensen duur betaald en heilig geloofd dat ze in de kerk begraven bleven liggen alle resten nu in een kuil op het kerkhof. Hoe die elke keer als eerste verschijnt, weet niemand. Ik heb de hele nacht gewenst of marsmannetjes hem in een vliegende schotel kwamen halen. Niet doen lieve nummer 8, lees nog even je spreuk hieronder door en deel wat je kwijt wilt ook al is dat niet altijd ala TS.

Na wat te hebben gedronken daar op het terras wandelden we naar de kerk in Monnickendam. Wat je mee moet nemen is je registratienummer bij DSWN, kaart hoeft niet mee. Het zat als gegoten en voor een zacht prijsje ook nog. Ten einde raad heb ik maar advies gevraagd aan de woningbouw. Een hele fijne dag toegewenst en we nemen er 1of misschien wel 2 op je. Dinsdag 14 februari is een mooie dag om mede te delen, dat er een klein Happy Loosertje in aantocht is. Je hoeft dus helemaal niet bij een kerk te horen om dat te doen. Firefox is Mozilla's award winning next generation web browser.