Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Bij een doorstart kunt u bepalen hoeveel personeel u weer in dienst kunt nemen.

Doorstart Die heeft nachtdienst, en zal dus een uurtje langer moeten werken. De grond wordt overgedragen aan de buurt, we richten een vereniging of stichting op en zorgen er zelf voor dat de nieuwe stalling er komt. Dan kan ik, als ik 5 minuutjes te laat uit de douche stap voor die ene geweldig goede film toch gewoon vanaf het begin kijken, maar dan 5 minuutjes later dan de programma gids aangeeft. Dan kunnen we tijdens een programma terugspoelen om te kijken of diegene in het publiek inderdaad uitgebreid in zijn neus zat te peuteren.

Zet je schouders eronder om binnen een jaar tot een definitieve oplossing te komen. Nu kunt u flink snijden, later kunt u nog altijd weer extra personeel aannemen. Blijkbaar ben ik niet de enige die geschokt was na het zien van de gouden kooi zie mijn vorige log. Maak een einde aan deze slepende kwestie en herstel de uitgangspunten in ere. De knoop is doorgehakt, de bestelling is geplaatst. Maar juist zij weet de onzin van het leven als zodanig prachtig te verwoorden.

Kon er geen groter raam vanaf? Zo zit je wel steeds in het donker te werken. Terug naar de gemeente dus, maar nu in nauwe samenspraak en zonder concessies aan de wensen van de buurt. We kunnen dus al digitaal televisie kijken met ons nieuwe snufje, en vanaf vrijdag kunnen we helemaal los. Ik ga ze een mooi plaatsje geven in mijn nieuwe kantoortje, waar het binnenkort allemaal moet gaan gebeuren en dat – geheel terzijde – als uitzicht een mooie nieuwe horizon biedt. De grond komt weer in eigendom van de gemeente, we vragen U-stal om op basis van onze uitgangspunten een fietsenstalling neer te zetten en te gaan beheren. Reageren? Niet doen, haar repliek is nog vlijmer dan haar blogjes. Laat ik maar beginnen met douchen, want ik kom tijd te kort vandaag.