Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Bijvoorbeeld als top-advocaat, jurist of een traineeship bij een advocatenkantoor.

Bijvoorbeeld als top-advocaat, jurist of een traineeship bij een advocatenkantoor. Er vindt dan ook op dit moment een verschuiving plaats van grotere bureaus naar kleinere meer overzichtelijke al dan niet gespecialiseerde eenheden. De voorkeur gaat uit naar advocaten met 8 tot 10 jaar praktijkervaring, maar ook advocaten met langduriger ervaring kunnen reflecteren. Boekel De Nerée biedt een vooruitstrevende omgeving waarbinnen medewerkers zelfstandig een interessante en uitdagende praktijk kunnen uitbouwen. Dit vraagt om advocaten die hun eigen zakelijk risico aan dat van een maatschap willen verbinden. Persoonlijke ontwikkeling en begeleiding zijn belangrijke uitgangspunten binnen de organisatie.

Door de aanwezigheid in het Europese netwerk zijn er eventueel buitenlandse stages mogelijk. Deze trend zal zich in de nabije toekomst zeker nog versterkt voortzetten. In de Juridische branche hebben wij momenteel 10 bedrijven met uitdagende banen. Hier is specialistische kennis gebundeld op terreinen waar vooral ondernemingen mee te maken hebben.

Ondernemers kunnen voor juridische dienstverlening op maat terecht bij de sectie SOFA. De vraag naar juridische bijstand neemt steeds maar toe. Als wij denken dat je een aanwinst zou kunnen zijn voor onze organisatie, dan nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. De maatschappij wordt gecompliceerder en cliënten worden mondiger. Hierdoor is er minder hiërarchie en neemt de vraag naar maten in maatschappen toe.