Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Daarom is het zonde om teveel rente over uw lening te betalen.

Het is geen tweede hypotheek, dus u kunt zelf bepalen waaraan u het geld besteedt. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Wilt u weten hoeveel u kunt lenen? Ga naar berekenen en u weet het binnen een paar seconden. De velden met een dienen minimaal te worden ingevuld. Het maakt niet uit wat het is; een auto, een boot of een verbouwing. Langere looptijden zijn in bepaalde situaties ook mogelijk bijvoorbeeld bij een verbouwing. Geld lenen? Independer geeft eenvoudig betrouwbaar advies.

Goed voor de waarde van het huis en voor uw eigen woonplezier. Het bedrag wordt automatisch van uw betaalrekening afgeschreven. In dit bedrag zit een deel aflossing en een rentebestanddeel. Kent u dat? Uw woning is nodig aan verbetering toe. Naarmate het leenbedrag hoger wordt, daalt de rente gestaffeld. Bereken snel en eenvoudig hoeveel geld u maximaal kunt lenen. Deze maandbedragen worden automatisch van uw betaalrekening afgeschreven.

Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Dat is prettig, want daardoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Wat zou het toch leuk zijn om een geldboompje in de tuin te hebben. Het Rentekrediet is een product dat erg veel op een Doorlopend Krediet lijkt. In tegenstelling tot een Doorlopend Krediet betaalt u echter gedurende een van tevoren afgesproken periode geen aflossing, maar alleen rente. Een goed krediet is bij uitstek een kwestie van maatwerk.