Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Dat betekent dat de opleiding na succesvolle afronding leidt tot een wettelijk erkend masterdiploma Arbeidsrecht en de titel Master of Laws (LLM).

Arbeidsrecht Dat betekent dat de opleiding na succesvolle afronding leidt tot een wettelijk erkend masterdiploma Arbeidsrecht en de titel Master of Laws LLM. Dit masterprogramma is positief getoetst door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie. In de master Arbeidsrecht worden de verschillende juridische facetten behandeld die de factor arbeid kenmerken. Daarbij wordt prioriteit gegeven aan de aanpak van misstanden. Over je rechten bij sollicitaties, arbeidstijden en verlof, recht bij ziekte, ontslag en nog veel meer. Heeft u een dergelijke afspraak niet gemaakt en wil uw werkgever u.

Zo was ik in Hilversum bij de bekendmaking van de nieu. Maar lees ook altijd eerst het Carrière Centrum van Monsterboard. Hoge Raad aan, inclusief de conclusie van de advocaat-generaal. Iedere uitspraak is voorzien van een link naar relevante wetgeving. Daar vind je allerlei bruikbare informatie over onderwerpen die je loopbaan betreffen.