Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Dat was de boodschap van premier Guy Verhofstadt in zijn beleidsverklaring.

Verklaring Bij de uitwerking van de acties in het kader van het Jeugdsportfonds staat de Panathlon verklaring over ethiek in de jeugdsport centraal. Hij las de tekst vanmiddag iets na drie uur voor in de Kamer. Dat was de boodschap van premier Guy Verhofstadt in zijn beleidsverklaring. Ook de Pixagogo Uploader verzamelt op geen enkele wijze en op geen enkel ogenblik persoonlijke informatie of informatie over het surfgedrag van de gebruiker. Geen instantie, geen individu kan gezag uitoefenen dat daar niet uitdrukkelijk uit voortkomt.

Alles wat niet door de wet verboden is, kan niet worden verhinderd en niemand kan gedwongen worden te doen, wat de wet niet verordent. Maatschappelijke verschillen kunnen slechts op het algemeen welzijn gebaseerd worden. Op momenten waar dat nodig en nuttig lijkt, wordt een Adviesraad bijeengeroepen. Indien u beslist om foto's publiek te maken via Pixagogo, is het Pixagogo, gezien de aard van de dienst, uitdrukkelijk toegestaan om de persoonlijke informatie en de foto's vervat in deze albums door te geven naar andere landen. De tekstgrootte kan door de gebruiker worden bepaald. Voor de opmaak zijn Cascading Style Sheets CSS gebruikt. De samenstelling daarvan staat ook op de vorige bladzijde beschreven.

De meester van het bestand is Colgate-Palmolive Belgium N. Om afgedrukte foto's of andere producten te kunnen bezorgen zullen ook adresgegevens worden gevraagd indien u van deze diensten wenst gebuik te maken.