Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
De Bank van Lening te Haarlem, een instelling van .

Bank Lenen Heeft u geld achter de hand nodig? Met een Doorlopend Krediet heeft u een zeer flexibele lening tegen een zeer lage rente. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Wie al elders leningen heeft lopen kan kiezen deze over te sluiten naar DSB. De lening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. We houden rekening met uw inkomen en dat van uw partner. Bereken zelf uw maximale lening en vraag de vrijblijvende offerte aan. Als je ergens ineens geld voor nodig hebt, kan je een persoonlijke lening afsluiten. Maar ook met bijvoorbeeld huursubsidie, uw woonlasten en uw levensonderhoud. De aflossing moet plaatsvinden in vaste termijnen op maandbasis. Zeer geschikt voor de aanschaf van bijvoorbeeld een auto, caravan of motor. Want een nieuwe keuken is toch iets anders dan wat extra geld achter de hand voor het geval dat.

Vraag direct de vrijblijvende offerte aan en profiteer van onze lage rente. Er wordt dan gekeken of er niet een voordeliger rente kan worden afgesloten. Kom daarom eens langs op kantoor voor een passend leenadvies. Dit is handig voor degenen die extra geld achter de hand wil.

AfspraakWe adviseren u graag welke leenvorm het meest geschikt is voor het doel waarvoor u het geld wilt gebruiken. Kwijtschelding van de openstaande schuld bij overlijden van een van de kredietnemers voor de 75-jarige leeftijd uitgezonderd achterstallige betalingen. Een Persoonlijke Lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. Je kan gebruik maken van een laag rentetarief en het is niet altijd nodig om een hypotheek af te sluiten daarvoor. De directie en administratie zitten aan de Oudezijds Voorburgwal. Zeer gunstige rentes, lage maandlasten, veel voordeel.