Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
De aanvraag wordt altijd beoordeeld als blanco krediet aanvraag.

Woz Krediet Vrij opneembaar en aflosbaar krediet tot een overeengekomen maximum. Mocht u vragen hebben, dan helpen onze Financieel Adviseurs u graag verder. Het Eigenhuis WOZis ideaal als financiering voor de verbouwing van uw huis. Kijk dan hierboven voor deze aantrekkelijke lening. De aanvraag wordt altijd beoordeeld als blanco krediet aanvraag. Handig als u vooraf niet precies weet hoeveel geld u nodig heeft. Een persoonlijke lening is een vorm van niet-doorlopend krediet. Een taxatierapport is niet nodig, een gemeentelijke opgave van de WOZ-waarde is voldoende. Of heeft u gewoon wat extra geld nodig om die mooie keuken te kopen of eindelijk eigenaar te worden van die flitsende auto. Hoogte van de rente is vaak afhankeleijk van het limiet. In het eerste geval is de rente niet aftrekbaar; wel verlaagt de schuld van een consumptief krediet het vermogen in box 3 en daarmee de belasting die de cliŽnt in deze box betaalt.

Dit is een doorlopend krediet met uw woning als onderpand. In het tweede geval kan de rente worden afgetrokken in box 1, net zoals dat met een hypotheek gebeurt. Als je een persoonlijke lening afsluit, staan de looptijd, het rentepercentage en de totale kredietvergoeding die je tijdens deze looptijd verschuldigd bent, vast. Deze lening is zeer geschikt voor het financieren van uw verbouwing. Als u nu het Eigen Huis Krediet aanvraagt bij DSBSLENEN, dan betaalt u de laagste rente. Zodra rentevast periode van de hypotheek is verstreken het hele pakket overnemen en voor het geheel een nieuwe hypotheek afsluiten. Het krediet is afhankelijk van de waarde van uw woning. Stel, u heeft financiŽle ruimte nodig maar ziet op tegen de extra kosten die verhoging van de bestaande hypotheek met zich meebrengt.

Wellicht dat uw berekening honderden euro's voordeel oplevert. De rente is aftrekbaar als u het geld gebruikt voor verbetering van uw eigen woning.