Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
De hypotheekrente aftrek kan maximaal 30 jaar worden genoten.

Hypotheek Aflossingsvrij Gebruikt u de hypotheek voor aankoop, verbetering of onderhoud van de eigen woning als hoofdverblijf? Dan profiteert u maximaal van de fiscaal aftrekbare hypotheekrente. Wat verstandig is hangt van uw persoonlijke situatie af. Vaak wordt deze hypotheek met andere vormen gecombineerd.

Zolang het hypothecair krediet wordt aangewend voor de aankoop, onderhoud of verbetering van de eigen eerste woning blijft de hypotheekrente aftrekbaar. Het nadeel van deze aflossingsvorm is dat u uw schuld niet aflost en geen vermogen opbouwt. Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

De algemene voorwaarden ontvangt u bij de hypotheekofferte. Uw adviseur helpt u verderUw persoonlijke situatie is uniek, net als†uw wensen. De hypotheekrente aftrek kan maximaal 30 jaar worden genoten. Met het extra geld kan de waarde van het huis nog verder worden vergroot of bijvoorbeeld geÔnvesteerd worden in een tweede woning. Ook daarom kent deze hypotheekvorm lage netto maandlasten. Wel kunt u als uitgangspunt de volgende richtlijn nemen. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten. Regel zelf het best voor jezelf met de online hypotheekofferte van MoneYou.

Een nieuwbouwwoning kopen is anders dan bestaande bouw kopen. Ze willen graag een eigen woning kopen maar beschikken niet over de financiŽle middelen. Aan het einde van de looptijd is uw schuld nog net zo hoog. Let op! Dit is slechts een indicatie Realiseert u zich dat dit slechts een indicatief advies is.