Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
De maatregelen betreffen indammen van oplopende schulden.

Auto Schulden Even ander voorbeeldje hoe je de schulden ingewerkt word. Verder vind ik dat monica wel degelijk de link legt naar minder besteden door de regels of besparingen van de overheid en dat brood en water voldoende moet zijn en een dak boven je hoofd maar kom zeg we leven in 2007 hoor. Niet als je zonodig een auto onder je kont moet hebben nee. We zullen toch terug moeten helaas naar een wat minder materialistische wereld. Ik heb geen auto, scooter of fiets ik maak gebruik van openbaar vervoer wat bijna onbetaalbaar is geworden. Postorderkredieten en kaartkredieten zijn vaak duur. Als je dat hebt geleerd, ben je ook in staat schulden af te lossen. Ik ben gelukkig schuldenvrij en heb er geen zorgen om maar ik kan een hoop mensen wel degelijk begrijpen. De huizenprijzen die kunstmatig hoog gehouden worden alleen maar voor de bijdrage aan de gemeente's. De werkloosheid is zeeeeeeeeeeer laag en de economie drait als een tierelier. De maatregelen betreffen indammen van oplopende schulden.

Maar voor de mensen die om wat voor reden dan ook nu in de schulden zitten zijn alle adviezen te laat. Ik weet er gewoon teveel van door de medewerkers die hiermee geconfronteerd worden en de loonbeslagen komen nu toch wel heel vaak voor en dat is echt niet altijd omdat ze maar raak leefden. En dat allemaal omdat de pabo studenten niet meer kunnen rekenen. We worden door de overheid opgezadeld met verplichte uitgaves, maar dat zijn niet echt alle kosten. Er is namelijk sprake van financiering met een onderpand. De overheid hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te doen. We leven wel in 2007 maar dat is ook het probleem geworden. Mensen mogen niet meer lenen van de overheid indien ze aan bepaalde voorwaarden voldoen. Neen, die is goed genoeg om werkstukken in Word te maken. In totaal moet er zo'n 18 miljoen euro worden opgehaald.

De vreugde van een nieuwe aanschaf is snel voorbij, Luxe went snel. Als je in de oude situatie op ruime voet hebt geleefd, naar het inkomen wat je had, kan het ineens wel krap worden. Tja,hunnie in Den Haag hebben het natuurlijk weer gedaan.