Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
De meeste mensen verzekeren hun fiets niet en gelijk hebben ze.

Fiets Verzekeringen Ook uw gebruikte fiets kunnen we via Unigarant voor 3 jaar verzekeren. Op uw eerste declaratie wordt een bedrag ingehouden op de uitkering totdat het eigen risico bereikt is. Deze fietsverzekering van London is ook mogelijk te sluiten voor 2e hands fietsen , de fietsverzekering telt echter niet mee in de mantelpolis van London , en is dus niet per maandbetaling mogelijk. Het gebruik van deze service is kosteloos en vrijblijvend. Want die verzekert u twee, drie of vier jaar lang van blijvend fietsplezier. Voor een uitgebreid overzicht verwijzen wij u graag naar de voorwaarden. Verzekerde waarde is de prijs die u voor de gebruikte fiets heeft betaald. Nederland is het meest dichtbevolkte fietsland ter wereld. Het sluiten van de verzekering gaat eenvoudig en snel. Vul dan hier uw gegevens in en de premie wordt automatisch berekend.

Direct online de premie voor uw fietsverzekering berekenen. Na een vergoeding wegens diefstal of totaal verlies vervalt de verzekering automatisch. Eventueel kunnen we u ookde fietsverzekering aanbiedenvan de europeesche zie hiervoor ook www. Op basis van uw gegevens wordt er een berekening gemaakt.

De is een logisch en verstandig verlengstuk bij de aanschaf van een fiets. Ook al extra is de, in heel Europa geldende, opzittenden verzekering. Fiets verzekering en alle andere financiele zaken sluit u online op www. Er zijn 2 mogelijkheden; alleen diefstal of diefstal+schade. De meeste mensen verzekeren hun fiets niet en gelijk hebben ze. Nieuw is de optie om accessoires mee te verzekeren voor een periode van 3 jaar. Wordt uw fiets in de eerste 3 jaar gestolen of gaat het totaal verloren door een aanrijding of vandalisme, dan krijgt u de aanschafwaarde terug. Heeft u de fiets ook tegen beschadiging verzekerd dan zal uw fiets, na cascoschade, weer vakkundig herstellen. Tel de waarde van de accessoires op bij de aanschafprijs van uw fiets.