Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
De overheid bemoeid zich al veel te veel met allerlei zaakjes.

Lening Overheid Wat is er dan over van de welbekende " calculerende burger ", blijkbaar heeft de overheid het burgelijk denken toch tehoog ingeschat . Hier alleen over zaken die je koopt of gekocht hebt. De geldverstrekkers kunnen worden onderverdeeld in bancaire instellingen, overheidssteun en private investors. Het klinkt misschien als een bizar sprookje in jouw oren. Het is een luxe probleem dus, is de overheid niet bij nodig. Via internet kan je de hele wereld afsnuffelen op voordeel. Eh, sorry? Je hebt dus geen geld om te sparen maar wel geld om een lening af te lossen? Daar trap ik dus niet in. Zolang het in het belang blijft van de overheid dat er veel geconsumeerd wordt, zal er uit die hoek geen enkele maatregel genomen worden. En nee, ik mis al dat bovenstaande niet! Ik moet zeggen dat mijn kennissen kring nu bewust bestaat uit ook tuinliefhebbers gelijkgestemden. Nog meer bemoeienis en toezicht leidt tot nog meer onvolwassenheid en afhankelijkheid.

De overheid bemoeid zich al veel te veel met allerlei zaakjes. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. We kunnen ook zeggen zijn we nu zo stom dat de overheid zich overal mee moet bemoeien . Wat zullen de collega's en vrienden wel niet denken. Laat de overheid zich eens druk maken om de dingen die er werkelijk toe doen. Schrale troost margenta ,het levens onderhoud wordt nog duurder door de schaarste .

Overheid regeld het inkomen , het lenen en hoe je verder moet leven ,gewoon extra service naar de burger . Deze mogelijkheid is ondermeer geschikt voor hen die wegens een divers aantal redenen niet bij een reguliere bank terecht kunnen. Daarnaast heeft de overheid tal van subsidieregelingen in het leven geroepen, waarop zelfstandige ondernemers eveneens een beroep kunnen doen. Laat die gasten maar lekker bloeden voor hun daden. Een gemeentelijk curateel bureau voor betalings problemen eveneens voor het afsluiten van leningen . Ik moet me altijd overal voor verantwoorden omdat ik geen meeloper ben. De banken moet beter opletten wie ze een lening verstrekken, daar hoeft de regering niet met een dikke vinger te zwaaien . De oplossing is eenvoudig stop de consumptie economie en maak een welzijns economie, dodat je weer werkt om te leven en niet leeft om te werken. Als je teveel leent is dat je eigen verantwoording.

Daardoor hoeft vandaag niemand te worden ontslagen. Jaloezie is inderdaad de ergste ziekte die er is, gelukkig dat wij er geen last van hebben. Reizen, aanschaf van boten en auto's waar net gepraat wordt alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat je die dingen koopt.