Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
De overheid heeft er baat bij dat mensen consumeren.

Lening Overheid Zij die willen lenen kunnen altijd nog in de sanering terecht. Wanneer het gaat over de veel te aanlokkelijke leen-reclames dan zou het denk ik een prima zaak zijn. En het is toch toch de manier om gelukkig te leven. Ik denk dat het niets uitmaakt wat wij willen of vinden. Men is professioneel gehersenspoeld tot slaaf van het systeem, zelfs zelf nadenken is hen ontnomen. Stellingen poneer ik niet , omdat dat papieren oplossingen zijn . Lees; mijn kantoor brengt partijen slechts bij elkaar, maar is niet bij de te maken afspraken of overeenkomsten als partij betrokken.

Toch wel erg dat je je moet verantwoorden omdat je niet op vakantie gaat! Ik denk dat jaloezie tegenwoordig een grote rol speelt. Ik wil alleen maar creatief denken en anderen tot nadenken zetten. Tegenover die vreemde middelen staat immers geen nationale productie. Met investering wordt bedoeld het financieren van een plan van een ander tegen een vast rendement. Lekker kletsen over de tuin en genieten van de planten, vlinders etc. Kom maar op met die minnetjes !!!!! Ik hoop dan wel dat je beter weet. En door het jaar kleine cadeautjes verzamelen voor verjaardagen en sinterklaas.

Je wordt zelfs per telefoon lastig gevallen over lenen. We mogen niet meer roken, we worden te dik, en overal is wel iets op te vinden. Bent u Trouw-abonnee? Registreer u dan als Trouw-abonnee. Ondertussen stemmen al die imbecielen op Pim Verdonk en Anton Wilders omdat ze bang worden gemaakt voor de buitenlanders. Zelfs als men met die auto op vakantie gaat vind men het normaal om dagenlang geergerd in de file te staan.