Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
De schuldige mag geen vergeving eisen of afdwingen.

Schuld Is Nederland zoiezo verantwoordelijk voor de schuld daar. Verzoening heeft dus ook te maken met de rechtsorde. Schulden ontstaan doordat je langdurig meer uitgeeft dan dat je binnenkrijgt, financieel wanbeleid dus. Dat dit een langdurig proces is behoeft geen betoog. Rijk, terwijl de overheidsschuld meer omvat dan alleen de schuld van het Rijk. De bewoners van de eilanden zijn zelf verantwoordelijk voor hun leven of horen het tenminste te zijn. De staatsschuld die Nederland overneemt bedraagt 2,2 miljard euro.

Ook halen onze provincieen het niet in hun hoofd om zoveel schuld te genereren. Ook al is er iets goeds bijvoorbeeld Moslims die eens iets publiekelijks goed doen in plaats van slecht dan blijven er mensen zuur klagen. Het noorden krijgt geen steun omdat ze te grote schulden hebben. De gemiddelde Nederlander zal het volgend jaar weer in zijn beurs voelen. De toezegging van de schuldleniging is materieel, het toezicht moet maar weer afgedwongen worden. Ik denk dat Chavez de eilanden graag zou willen hebben maar dat gun ik de einden zelfs niet. Uiteindelijk is Nederland verantwoordelijk voor deze gebieden en is het niet meer dan logisch om deze schuld te nemen en te betalen. Ik vind niet dat deelname aan het koninkrijk ons verantwoordelijk maakt voor de schulden die zij daar keer op keer opbouwen.

De schuldige mag geen vergeving eisen of afdwingen. En waarschijnlijk zullen de meest nutteloze belastingen omhoog gaan. Nederland neemt een miljardenschuld van de Antillen over in ruil voor meer financieel toezicht. Moslims hebben nooit slavernij gehad, en uitpersen doet Amerika de olielanden. Ook die schuld is veroorzaakt door een ander, ik werk al vanaf mijn 14e en heb altijd overal zelf voor moeten betalen Heb zelf ook wel een schuld hoor maar in tegenstelling tot de graaiers moet ik wel alles betalen. Vraag jezelf wel eerst af of de uitgave de lening waard is. Zo bezien is de schuld van de Antillen nog niet zo extreem hoog. Naast het overnemen van 2 miljard schuld nemen we ook 200.