Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Dexia Bank biedt u voor elk woonproject een aangepaste oplossing.

Bank Lenen Wilt u uw plannen niet langer uitstellen, maar uw spaargeld niet aanspreken? Dan is een lening op afbetaling bij Dexia Bank iets voor u. Wij bieden kredieten voor alle doelen snel en discreet,online aanvraag mogelijk. Geld leen je en hiervoor betaal je intrest aan de bank. Men kan zich zo diep in de schulden steken als men zelf wilt. Persoonlijke en hartelijke relaties en een professionele dienstverlening vormen de kern van de business van de bank.

Lenen, Betalen, wonen, sparen en beleggen, gezin beschermen,en meer. Een passie of hobby, studies te financieren? U bent tussen 2 woonsten? Als de financiële middelen u tijdelijk ontbreken, moet u niet noodzakelijk u iets ontzeggen. Geld lenen aan derden is wettelijk gereglementeerd. Gelijktijdig heeft elke speler een schuld van 2 milj.

Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Vermijdt in ieder geval dat u een betaling vergeet om welke reden dan ook. Dexia Bank biedt u voor elk woonproject een aangepaste oplossing. Belangen, onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Goudprijskaarten zijn te bekomen op de goudbeursvelden. Het Landbouwkrediet is de partner van de rurale gemeenschap in België.

Daar de spelers naar believen kunnen combineren, kunnen ze bv. Dat stelt ons in staat u een echte keuze aan te bieden. Want de kostprijs van een woning, die betaal je niet in één keer af maar spreid je over verschillende jaren. Minder belastingen betalen dankzij uw woning als aftrekpost?Wij helpen. Plan uw mensualiteiten in functie van uw specifieke projecten. De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie, het is steeds een belangrijk moment.

Onafhankelijk van de aard van uw activiteit zult u steeds moeten investeren in een minimum aan uitrusting. Deze investeringen zijn vaak zeer hoog en moeilijk te dragen met eigen liquiditeiten van de activiteit. Wij voerden voor u reeds een grondige marktstudie uit en selecteerden de beste formules van andere instellingen. Zowel kredietoplossingen mét waarborg als kredieten zonder waarborg behoren tot ons gamma.