Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Drie van de vier commissarissen bij World Online dragen meerdere petten.

Online Advocaten Internationaal worden er diverse online simulatie activiteiten georganiseerd. Per semester gaan er drie simulatiejaren voorbij en bedrijven moeten elk week de kwartaalcijfers presenteren. Die enorme toename werd vooral veroorzaakt door verkopen van aandelen World Online, Telfort en verkoop van deelnemingen. Wanneer je studenten wilt laten leren van authentieke leertaken met authentieke rollen.

Ook cassatiezaken en zaken voor het Europese Hof van de Rechten van de Mens zijn bij Keizer Advocaten in goede handen. Tiscali neemt overigens Excite Italia, de Italiaanse tak van Excite@Home, over. Houd er rekening mee dat het tijdsschema van de simulatie moet passen binnen het tijdsschema van jouw vak. Net als vorig jaar vragen we weer uw bijdragen voor het vele werk.

Tiscali zegt de claim te hebben ontvangen en bestudeert de situatie. Op het beleggersforum van Yahoo! Finance zou hij aandeelhouders hebben afgeperst en misleid. Toen het grote persbureau Reuters er achter kwam dat hij had lopen knoeien met foto's werd de Libanese fotograaf Adnan Hajj op staande voet ontslagen. Het antwoord op de meest gestelde vragen over stagelopen en werk krijg je van de FNV. En presentator Menno Bentveld van Nieuwslicht onderging het. Afgelopen maandag heeft SOLV-Advocaat Anton Ekker in het Tros televisieprogramma Radar een toelichting gegeven op de gedragscode zoals deze geldt voor abonnementen op sms-berichten. Regelmatig wordt geklaagd over de traagheid waarmee de Overheid zijn dienstverlening via het internet regelt.