Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Een andere keuken of een nieuwe computer. Wij luisteren naar uw wensen.

Als u een cd-rom leent, let dan op de minimale systeemeisen en vergelijk die steeds met de configuratie en mogelijkheden van uw eigen pc thuis. Bij voorbeeld in de formule 10-5-5 ligt de rente de eerste 10 jaar vast en wordt zij daarna twee keer om de 5 jaar aangepast. Een andere keuken of een nieuwe computer? Wij luisteren naar uw wensen. Na al deze stappen wordt uw aanvraag verstuurd en zal u eveneens een kopij krijgen in uw mailbox. Een kredietmakelaar moet erkend zijn door het Ministerie van Economische Zaken. De nog verschuldigde rente hoeft u dan niet te betalen. Het leningsaanbod is de brief die u van het Vlaams Woningfonds ontvangt op het ogenblik dat uw dossier volledig in orde is.

Bij foute of onvolledige invoer wordt u bericht met de juiste instructies. Wij houden u op de hoogte over het verdere verloop van uw leen-aanvraag. De notaris is hier goed in thuis en zal u dan ook graag helpen. Normaal duurt de procedure van de leningsaanvraag niet meer dan 3 maanden.

Uw project valt niet binnen het klassieke plaatje en u hebt het gevoel dat de financiering buiten het aanbod van de banken valt? Geen nood, misschien is uw situatie toch niet zo uitzonderlijk. De meest voorkomende materialen worden met een symbooltje weergegeven. De tweede ingeschreven schuldeiser krijgt slechts 600. In totaal staat u bij de eerste geldschieter nog voor 900. Zijn maandelijkse huuropbrengst bedraagt 600 Euro .

Op het kredietvoorstel moet hun erkenningsnummer zeker vermeld staan. Moeten er kosten betaald worden ? Alle kosten zijn inbegrepen in het Jaarlijks kostenpercentage . Het betekent enkel dat u minder belastingen moet betalen. Naast de woonkredieten met vaste en jaarlijks variabele rente zijn er een resem tussenformules, zoals de semi-vaste rente. Vul de online aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Om het volledig te betalen gaat u een lening aan van 1.