Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Een dwangbevel kunt u betalen met behulp van de aangehechte acceptgiro.

Als ook hierna het openstaande bedrag niet is betaald, wordt er een dwangbevel verstuurd. Dat overleg met de kerkenraad had echter niet plaats. De wettelijke termijn van betalen is binnen 2 dagen na de dagtekening van het dwangbevel. Als u niet thuis bent, wordt de dagvaarding in de brievenbus gedeponeerd.

Wat kost het wanneer u een dwangbevel of een Hernieuwd bevel tot betaling ontvangt?De kosten van een dwangbevel bedragen minimaal 34. In vogelvlucht wordt de totstandkoming van de Nederlandse samenleving onder de loep genomen. Als er geen acceptgiro bij het dwangbevel is meegestuurd kunt het totaalbedrag overmaken op de girorekening van de gemeente. Dat heeft niets te maken met het niet gunnen van ruimte of het niet gunnen van geloofsbeleving.

Veel gestelde vragen dwangbevel gemeentelijke belastingenWaarom krijg ik een dwangbevel?Omdat u niet binnen de gestelde betaaltermijnen de aanslag en de aanmaning volledig hebt betaald. Het is verstandig om, als u het niet eens bent met de schuld, zo snel mogelijk schriftelijk te reageren. In veel gevallen is uw betaling op tijd overgemaakt als deze voor het einde van de maand, waarin het dwangbevel bij u bezorgd, op de rekening van de gemeente is bijgeschreven. Mogelijkheid blijft nog steeds het samen delen van de dorpskerk in goed overleg. Een dwangbevel kunt u betalen met behulp van de aangehechte acceptgiro.