Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Een overheid om de gevolgen van dom gedrag op te lossen.

Lening Overheid Voor het eenoudergezin met een uitkering is er nog altijd bijzondere bijstand. Het trieste is dat het best vaak voorkomt dat iemand die zwaar in de schulden zit tevens roker is en ook nog te dik. Zelf ga ik niet omdat ik een inmens grote tuin heb. Al met al is het voorgaande voor véél ondernemers een fors struikelblok om een financiering te krijgen. Maar als er onverwachts een wasmachine of iets dergelijks wat je nodig hebt kapot valt, dan moet op afbetaling kunnen.

Het gaat hier echter over mensen die lenen en dan gaat het over inschatten over de afbetaling. Mensen die door hun consumptie in de problemen komen moeten maar eens bij zichzelf te rade gaan en hun eigen problemen oplossen. Maar het is wel een kwestie van prioriteiten stellen. Zou handig zijn als uitzendkrachten die er uit worden geflikkerd ook recht krijgen op een gouden handdruk waarvan ze 15 mensenlevens lang royaal kunnen leven. Welk idee hier aangedragen wordt, heeft altijd zijn voor en tegens. Den Haag hoort dit graag hoor! Willen overal een vinger in de pap hebben om de zaakjes te regelen. Of sparen door middel van 2 eurostukken opzij leggen, als je ze ontvangt. Zij worden ook wel private investor genoemd en het te lenen bedrag heeft in de volksmond ook wel drufkapitaal.

Het is inderdaad geen kunst om veel uit te geven, en in de schulden te geraken. In de praktijk is deze kringloop evenwel niet zo autonoom. Dan kennen we blijkbaar inderdaad andere mensen, want ik ken weer geen mensen die zulke problemen hebben althans, niet dat ik weet. Wie elke kindervakantie een vakantie boekt en daarna niet meer te eten heeft is daar zelf schuld aan. En wordt het terug op het bordje "eigen verantwoording "geschoven worden. Ik ga hier geen discussie houden over hoe zij hun geld moeten besteden.