Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Een stichting wordt meestal gebruikt bij een ideŽel of sociaal doel.

Hierom is de stichting, net als de vereniging, geen geŽigende vorm om een onderneming te starten. Door het bezoeken van deze site stemt u er ook mee in zich te houden aan de richtlijnen verbonden aan websites die u via deze site bezoekt of daaraan gelinkt zijn. Het logo van de Stichting Transmurale Zorg Den Haag en omstreken fungeert als menu binnen deze site. Transmurale zorg is vooral van belang voor mensen die complexe zorg nodig hebben. De onderstaande tekst is van toepassing op de website van de Stichting Reclame Code.

Stichting Stop Mobbing bevat links naar sites van derden. Information on this site has been posted with the intent that it be readily available for personal and public non-commercial use. Stichting Cinekid kan niet instaan voor het gebruik van de Site of het materiaal buiten deze leeftijdsgroep of in andere territoria. Wel moet de deelnemer zich binnenshuis zonder rolstoel of rollator kunnen redden en dient de rolstoel of rollator inklapbaar te zijn. Dit reglement treedt in werking na vaststelling door het bestuur van de stichting. Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen en hulp bij het bezoek van deze site. Stichting Stop Mobbing hecht veel belang aan de privacy van gebruikers. Om deze reden is de stichting, net als de vereniging, geen geŽigende vorm om een onderneming te starten. Er bestaan vormen van transmurale zorg bijv voor diabetespatiŽnten waar geen sprake is van ketenzorg omdat zorgverleners niet achtereenvolgens maar gelijktijdig zorg verlenen aan dezelfde patiŽnt.

Een stichting wordt meestal gebruikt bij een ideŽel of sociaal doel. Onder de kop activiteiten op de site zijn een groot aantal voorbeelden te vinden zoals zorg voor mensen met CVA, diabetes, COPD, Niet-aangeboren Hersenletsel, Palliatieve terminale zorg etc. Schakel in dit geval de pop-up killer uit, of geef in het programma aan dat pop-up vensters van www. Op een aantal reizen kunnen deelnemers mee die gebruik maken van een rolstoel of rollator. Als je op een reis inschrijft ontvang je zo spoedig mogelijk een bevestiging van de reis, de voorwaarden van het annuleringsfonds indien je hebt aangegeven dat je aan dit fonds wilt deelnemen en een verzoek voor de betaling. De toepasselijkheid van het Weens Koopverdrag is uitgesloten. Om deze documenten te kunnen bekijken is Acrobat Reader nodig. Deze site kan het best worden bekenen met Internet Explorer 4 of hoger, een schermresolutie van minstens 800 x 600 en een kleurdiepte van 24 bits.

Ketenzorg is altijd transmurale zorg maar het omgekeerde geldt niet. Aangezien deze buiten onze controle vallen, adviseren wij u na te gaan welk beleid inzake de persoonlijke levenssfeer deze derden hanteren. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een zogenaamde pop-up killer een programma dat ongewenste reklamevensters onderdrukt, kan het zo zijn dat de extra informatie niet wordt getoond. De grootte van de letters in deze site kunt u aanpassen in uw browser.

Transmurale zorg is dus geen voorziening, maar een vorm van zorg waarbij verschillende medewerkers uit verschillende instellingen met elkaar samenwerken om zo beter de vraag van de cliŽnt te kunnen beantwoorden. Druk de 'ctrl'-toets op het toetsenbord in en beweeg tegelijk het scrollwieltje van de muis of trackball heen en weer. Klik vervolgens met de muisknop op het gewenste onderwerp. Vaak wordt extra informatie binnen de site getoond in een klein venster pop-up. De inhoud van deze site is beschermd door het auteursrecht.