Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Een voordelige hypotheek en het flexibele FlexxVermogensplan in één.

Overwaarde Hypotheek Een andere mogelijkheid is het nemen van een krediethypotheek. De verzekering kan worden afgesloten voor bestaande én nieuwe hypotheken. Bijna iedere hypotheekadviseur of bank heeft het er over. In het begin betaalt u veel rente en weinig aflossing. Momenteel staat het oversluiten van een hypotheek volop in de belangstelling. Zo heeft u maximale renteaftrek en zeer lage maandlasten. Een klassieke hypotheek met een maandelijkse aflossing. Zo bedraagt de gemiddelde overwaarde van een woning in Nederland bijna 180. De rente van het extra geleende bedrag is alleen fiscaal aftrekbaar als u het gebruikt voor de verbetering van uw woning. Na de verbouwing is het huis flink opgeknapt en uitgebreid.

De Goudse SpaarSlim Hypotheek is een slimme variant van de gewone spaarhypotheek. Deze rekening is over het algemeen vrij beschikbaar. Een voordelige hypotheek en het flexibele FlexxVermogensplan in één. Al dat geld zit dus in huizen, ook uw huis, waarmee u in feite niets doet, totdat het huis verkocht wordt of moet worden, omdat er sprake is van een veel te hoge leeftijd, ziekte of zelfs overlijden. Omdat u met het oversluiten van uw hypotheek veel geld kunt besparen.

Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst. Het opvragen van hypotheekrentes en hypotheekofferte zijn vrijblijvende diensten.