Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
En dat betekent dat de overheid geld moet uitgeven.

In De Schulden Daarnaast wordt ik echt scheitziek van die Apple gebruikers die op een hoge toon zeggen dat hun machine en besturingsysteem zo onschendbaar is. Zij voelen zich totaal onaantastbaar en niet te kloppen. Ik zal het niet ontkennen dat ik een Windows gebruiker ben. Zij hoeven geen beveiligen op hun systemen te hebben.

De alimentatie die u maandelijks betaalt is een vaste last en geen schuld. Zou niet onverstandig zijn omdat hij idd niet aan spelen zal toe komen. Robben niet gezien, maar toch het belangrijkste is scoren en als onze spits dat nalaat dan houd het verhaal op denk ik zo. Maar als je een virusmaker bent, dan wil je het maximale bereiken. Daarnaast is het zo dat de Mac computers helemaal niet zo oppermachtig zijn. En geen enkele computersysteem is veilig voor virussen.

En dat betekent dat de overheid geld moet uitgeven. Men dacht dat voor mobiele telefoons totaal geen virussen waren. Het gaat erom dat het gewoon te makkelijk is om een virus voor windhoos te maken, dan kan mijn neefje van 12 al. Overigens nimmer gelooft dat dat niet zou kunnen, wat mensen kunnen maken, kunnen mensen ook vernielen.