Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Enige winnaars zijn je ouders, die krijgen jaarlijks hun 6.

Geld Lenen Ouders Wel jammer, ik had er ook nog wel raad mee geweten. De paradijselijke constructie om rente op consumptieve leningen dateert inmiddels ongeveer uit het jaar kruik. In ieder geval lange termijn beleggingen en met z'n allen voor hetzelfde deel meedoen. Als het gaat om het inbrengen van eigen middelen in de eigen woning, ik ben er geen voorstander van, met name vanuit het bekende fiscale oogpunt. Tot die tijd hou je echter dan wel de flexibiliteit. Het is altijd prettig als je zo min mogelijk afhankelijk bent van een bank, ook als het gaat om verplichte vermogensopbouw bij een hypotheek. Mocht u een mobieltje nodig hebben, kies dan voor een pre-paid toestel. Het is nog niet helemaal rond onderhandelingen huis duren lang, maar ik ben veel wijzer geworden.

Inderdaad is de strekking van het draadje behoorlijk veranderd. Als ik een beter renderende belegging vind is winst natuurlijk groter meer risico . Meer advies is natuurlijk van harte welkom, maar voel je niet verplicht. Geef je mening over stellingen van het jongerenpanel. Bellen met een vaste telefoon en niet met een mobieltje.

Verder zal hierdoor ieder jaar een steeds grotere rentebetaling aan de kinderen worden uit­gekeerd, welke nimmer meer in de nalatenschap van de schenker met successierecht kan worden belast. Nadat jullie mij overtuigt hebben om de spaarhypotheek niet af te kopen, zocht ik naar een andere konstruktie voor dit deel. Als je alle info hebt en zo eigenwijs bent je hebt wel zelfkennis , dan houdt het natuurlijk op. En ik geef eerlijk toe dat ik het best ingewikkeld vind. Ik moet me er ook gewoon niet mee bemoeien, daar zijn jullie voor. Geen probleem Luukieluuk, je stelde een vraag die veel anderen ook gesteld zouden kunnen hebben.