Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Er zijn allerlei manieren om je inkomen op peil te houden.

Inkomen Onder Nieuwsarchief kunt u de zowel de persberichten als de oude nieuwsberichten van de Dienst Werk en Inkomen vinden. Uitgangspunt voor de berekening is het jaarsalaris dat meneer Jansen verdiende toen hij ziek werd. De gemeente geeft vergoedingen aan ouders of verzorgers van kinderen met een laag inkomen. Dit jaar kunnen ook kinderen in het basisonderwijs profiteren van deze regeling. Vanaf 2008 zouden autobezitters met hogere inkomens voor een vergunning een kwart tot een derde meer moeten betalen, onder meer om de bouw van parkeergarages te bekostigen.

In de grafiek krijgt u dan de hoogte en duur van mogelijke WIA-uitkeringen te zien en wat dat betekent voor het totale inkomen. Deze polis moet de kosten van loondoorbetaling dekken die betrokken werkgevers hebben bij ziekteverzuim van jongeren tot 23 jaar op een leerbaan. Onderzocht wordt 'mensen met een laag inkomen stadspas, huurtoeslaggrens, etc. Meneer Jansen is ziek geworden en kan niet meer werken. Er zijn allerlei manieren om je inkomen op peil te houden. Een grootheid wordt in het basisjaar op 100 gesteld. In deze rubriek vindt u alle informatie over werk en inkomen van de gemeente Eindhoven.

De gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht willen werkgevers een no-riskpolis bieden. Wanneer de afwijking te groot wordt, kiest men een nieuw basisjaar. Surinamers zijn woedend over de nostalgie waarmee Balkenende spreekt over de VOC. Mogelijk komt u in aanmerking voor een uitkering voor jonggehandicapten. En nu maar uitgeven, liefst aan Europese waar, dan helpen. Deze uitzonderingen gelden niet als een alleenstaande ouder bij zijn kinderen in Nederland wil verblijven. Soms is het bovendien lastig om je recht op een uitkering veilig te stellen.

Bovendien hebben we voor u de regelgeving op een rijtje gezet. Burgers mogen daarom meer van de belasting aftrekken. We hebben een aantal voorbeeldsituaties op een rijtje gezet. Het loonstrookje van januari zal naar verwachting voor veel werknemers meevallen.