Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen.

Voorbeeld Lening Deze nieuwe categorie heet bezwaren of klachten en bevat momenteel 3 voorbeeld brieven over diverse onderwerpen. Er zijn vier nieuwe brieven bijgekomen onder de categorie werkzaamheden. We zullen op dit subdomein ook informatie toe gaan voegen over diverse onderwerpen op het gebied van leningen en andere financiele onderwerpen. Om met spoed geld te lenen kunt u bijna overal terecht.

Deze nieuwe categorie genaamd werkzaamheden, bevat voorbeeld brieven die tonen hoe u schriftelijk bezwaar kunt maken tegen werkzaamheden die u heeft laten uitvoeren. Deze categorie is nu wel redelijk gevuld dus de volgende update zal in een andere categorie zijn. Ook zijn er weer 5 nieuwe voorbeeldbrieven toegevoegd onder de categorie huur. De weblog moet natuurlijk ook nog aangepast worden, dit hoop ik in de loop van deze week te kunnen doen.

Er zijn onder de categorie huur ook weer 5 voorbeeldbrieven bijgekomen. Weblog is ook in het nieuw Vandaag heeft de weblog ook een nieuw uiterlijk gekregen. Nieuwe categorie Er is een nieuwe categorie bijgekomen, namelijk incasso. Dat heeft Laurus donderdag voorbeurs bekend gemaakt. Vervolgens wordt er rekening gehouden met uw burgelijke staat en uw leeftijd. Leuke ontdekkingen Ik deed vandaag twee leuke ontdekkingen. De eerste was dat we in de internet top 100 staan, op de 59ste plaats met mijnbrieven.

Jan Brouwer, de voormalig bestuursvoorzitter van Schuitema, wordt door de Raad van Commissarissen van concurrent Laurus voorgedragen als de nieuwe chief executive officer van het geplaagde supermarktbedrijf. Maar waar moet u nu op letten bij het snel afsluiten van een krediet. Deze categorie bevat 5 brieven waarin bezwaar gemaakt wordt tegen extra incassokosten die in rekening zijn gebracht. Nieuwe categorie Er is wederom een categorie bijgekomen. Vooralsnog bevat deze categorie slechts drie brieven, maar dit zullen er spoedig meer worden.