Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Fietsers kunnen zich extra verzekeren door middel van een fietsverzekering.

Klanten kunnen geen beroep doen op hun verzakingsrecht bij boekingen met een waarde hoger dan 350 euro. Bij lichte kwetsuren ga je naar de EHBO-post aan de start van de MTB-tocht. Er werden afspraken gemaakt met het Vlaams Gewest voor een goede verbinding tussen beide netwerken. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Jaarlijks, in het late voorjaar, staat eveneens een vierdaagse tocht op het programma. Aan of op een zebrapad heeft de voetganger altijd voorrang.

Op de 15 km is er halverwege een bevoorradingspost. In de Federale Politiekazerne bevindt zich de EHBO-post t. Gedurende de ganse dag rijden Bloso-medewerkers met bestelwagens rond op het parcours. Bij een aanrijding door een auto, bus of tram is de chauffeur objectief aansprakelijk voor lichamelijke schade. Bestuurder en passagier zijn op die manier strafbaar. Op de boswandelingen is er in een bevoorradingspost voorzien.

De MTB-tocht wordt georganiseerd op een officieel Bloso MTB-parcours. Je mag op de weg gaan, als je de andere voetgangers hindert. Bij lichte kwetsuren ga je naar de dichtstbijzijnde EHBO-post. De formule miniKM, ideaal als u weinig met de auto rijdt.

Met deze polis Veilig Thuis is het hele gezin veilig verzekerd, thuis en onderweg. De dag zelf doet Bloso een laatste controle van het parcours. Dit betekent dat zijn verzekeraar alle lichamelijke schade van de zachte weggebruiker moet vergoeden, ook al is het ongeval niet door zijn fout veroorzaakt. De financiële implicaties van alle ongevallen als gevolg van activiteiten uit uw privé-sfeer worden in deze polis door Mercator gedragen. Gedurende de ganse dag rijden Bloso-medewerkers rond op het MTB-parcours. Gedurende de ganse sportdag staan 2 ziekenwagens standby op de VUB-campus.