Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Flipflop, je vragen, bedankt daarvoor, heb ik mijzelf ook gesteld.

Geld Lenen Van Particulier Voor Aankoop Huis Als ik het zo terug lees verklaar ik mezelf voor gek, aan de andere kant is het misschien ook lastig te begrijpen voor een buitenstaander. Kan het misschien zo zijn dat je dit topic hebt geopend omdat het gewoon niet lekker voelt, omdat je gutfeeling zegt . Een jaar lang hebben mijn vriend en ik zich uit de naad gewerkt voor niks om de grootste schulden te betalen. Als je dat niet zeker weet is het handig om het even na te kijken. Stuut, zorg eerst goed voor jezelf en dan pas voor een ander. Dan wordt de lening ook meteen helemaal afgelost, bij de notaris wordt vastgelegd dat wij de eerste schuldeisers zijn, ook bij overlijden. In principe hoeven wij er ook niets aan te betalen, moeders lost het af ze heeft het geld en betaald alle bijkomende kosten *notaris*. Bronny in Korreltapijt bv voor in de keuken Ik heb grindtapijt in de badkamer en vind het een ramp. Enne als moeders jullie niet betaalt betekent dat dus dat JIJ,haar bloedeigen schoondochter degene moet zijn die haar faillissement aanvraagt. Je vriend en jij hebben samen een koopwoning? Hypotheek betalen is iets anders dan eigendom. Mijn schoonmoeder en ik gaan niet zo goed samen, we spreken elkaar eigenlijk nooit en de keren dat ze in ons huis is geweest kun je op 2 handen tellen.

Het enige wat lastig is is dat wij de komende 3 jaar niet kunnen verhuizen of een bedrag kunnen lenen. Nog steeds is zijn moeder schulden aan het afbetalen. Dit poppetje vertelt je namelijk of je meer de linkerhelft van je hersenen . Ik hoop echt dat je het niet doet, je begeeft je echt op glad ijs denk ik. Het idee is dan dat wij een lening afsluiten en zijn moeder elke maand 900 euro op een rekening stort waarvan wij de aflossing betalen. Als ik of mijn partner overlijd wordt de schuld kwijtgescholden. Bij overlijden van de financier behoeven de erfgenamen immers niet op de hoogte te zijn van het feit dat de schuld wel is afgelost maar de inschrijving van het hypotheekrecht nog niet officieel is doorgehaald. Flipflop, je vragen, bedankt daarvoor, heb ik mijzelf ook gesteld. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik echt de druk voel om het toch te doen, en waarschijnlijk ben ik zo naief om te denken dat alles wel goed komt. Nieuwe auto of keuken nodig? Gewoon een leningafsluiten.

Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? . Ik lees nergens terug dat je dit gedaan hebt in je posting. Wat is het in jou, dat jij geen nee durft te zeggen.