Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Heeft u al een lening. Bespaar dan door nu over te sluiten.

Consumptieve Lening Om dit bedrag bij elkaar te sparen, dient u maandelijks een behoorlijk bedrag opzij te zetten. Daarbij wordt van de overwaarde van uw oude huis gebruik gemaakt. Hypotheekofferte Voorstel van de geldverstrekker waarin staat tegen welke prijs en voorwaarden de hypotheek verstrekt kan worden. Rentevasteperiode De periode die u met de geldverstrekker hebt afgesproken waarin uw hypotheekrente ongewijzigd blijft. Als we naar de beleggingshorizon kijken, lijkt beleggen aantrekkelijker lijkt dan sparen. In de meeste gevallen wordt gekozen voor de laatste oplossing. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Na aftrek van bovenbeschreven aflossingsdeel, blijft er nog een bedrag van 130480 Euro over om af te lossen. Hypotheekrente De rente die u betaalt over uw hypotheek. Het voordeel van de spaarvormen is dat u vaak een gegarandeerd rendement heeft. Een volledig aflossingsvrije hypotheek is in de meeste situaties niet mogelijk. Hypotheeklasten De maandelijkse lasten die u hebt aan aflossing en premies. Door middel van oversluiting van de bestaande hypotheek wordt deze overwaarde steeds vaker aangewend voor diverse doeleinden.

Nederlandse huishoudens staan steeds meer rood op hun bankrekeningen. Schuldrest De schuld die is overgebleven aan het einde van de looptijd van uw hypotheek. Dit opbouwen van vermogen kan op allerlei verschillende manieren.