Schuldeisers

Hoe je ze te vriend n buiten de deur houdt!

schulden
Helaas is het voor een deurwaarder een effectief middel.

Auto Veiling Deurwaarder Een vriend van mij had inmiddels 's middags met een collega de 2 stammen van de boom gekapt. Soms bestaat een kavel uit 1 ding en soms uit 10 dingen. Inmiddels had ik echter ook een schrijven van de bank ontvangen. Oud, antiek, kunst, curiosa en soms oppeens een heel gek voorwerp maar soms ook iets heel dagelijks zoals een stofzuiger of televisie. Later ontving ik van die advocaat een waslijst van gebeurtenissen.

Een dier is geen handelswaar, maar een levend wezen die ook zijn rechten heeft. Alsje daarop klickt krijg je alle postings te zien. De hypotheek bedroeg inclusief de hypotheek die wij voor de belgische woning hadden opgenomen, 86. In 1988 kochten wij in Nederland een vrijstaand huis. Pas bij de betaling wordt de toeslag erbij gerekend. Ik vind het echt te belachelijk voor woorden dat dit soort dingen gebeuren. Ik leef nog steeds enkel op leningen in afwachting van een rele alimentatie alsook de boedelverdeling.

De buurvrouw veegde haar 500 m2 grote tuin met de bezem schoon, om daarna de bijelkaar geveegde blaadjes over onze afrastering te deponeren. Een week later werd mij duidelijk welk spel men speelde. Oh ja, is het trouwens aantoonbaar dat de honden op naam staan van die vriend? Overigens moet ik zeggen dat je wel hele lieve vrienden hebt.

Als je op jezelf gaat wonen koop dan niet alles nieuw. Ga altijd eerst naar de kijkdagen of accepteer dat er iets niet helemaal in orde is aan je onbekeken gekochte artikel. Tot heden heb ik geen enkele cent van de alimentatie voor mijn levensonderhoud ontvangen. Het nummer van de kavel wordt opgenoemd en het wordt indien mogelijk getoond aan eenieder. Ik heb in de periode dat ik deze blog schreef een brief naar de partij voor de dieren en de Dierenbescherming aangeschreven. In het kort geding bracht hij als tegeneis in, dat de berkenboom in onze tuin, die al in 1988 groot was, voor de nodige overlast zorgde, zijnde gevaarlijk door het verliezen van blaadjes en zaadjes. Zij hebben nu geld ontvangen die ze anders niet zouden krijgen. Iedereen leeft mee zodra er bijvoorbeeld door twee bieders steeds hoger geboden wordt.

Wegens roodstand op de gezamenlijke rekening wilde men overgaan tot BKR-registratie. De honden mochten echter desondanks bij mij blijven. Ik ontving leningen van vrienden en familie om mij en mijn honden boven water te houden. Ons oudje van bijna 12 jaar mocht blijven, omdat meneer de Boer van mening was, dat zij ziek was. Door de wind werden echter nadien de bladeren teruggeblazen, met het gevolg, dat mijn buurvrouw weer 500 m2 tuin moest vegen met haar bezem. Nu ik dit verhaal weer lees, krijg ik weer de kriebels om hier werk van te maken. Het meegestuurde artikel kan ik helaas niet openen, dus ik kan nu niet zien wat erin staat. Dit is een maatregel die echt niet kan en vraag mij af of het niet in strijd is met de wet. Indien je een budget hebt en goedkoop uit wil zijn. Over hoe snel ze zich in de schulden steken en hoe minder gemakkelijk ze er weer vanaf komen.