Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Helaas zijn de gemaakte kosten voor deurwaarders niet aftrekbaar.

Kosten Deurwaarder Afgelopen jaar is prive niet zo'n best jaar geweest en heb te maken gehad met een aantal deurwaarders. Bent u het niet eens met de beslissing op dat bezwaarschrift dan kunt u beroep instellen. Of u kosten moet maken voor juridisch advies en hulpverlening hangt af van de soort zaak die u gaat voeren. En hij zorgt ervoor dat het pand verzegeld wordt door een slotemaker die hij heeft ingeschakeld.

De wetgever gaat er vanuit, helaas voor u, dat wie zijn billen brand ook zelf op de blaren moet zitten. Voor ondernemers bestaan weer afzonderlijke mogelijkheden. Er gelden maxima, die voor eiser en verweerder kunnen verschillen. Door middel van een vonnis geeft de rechter een uitspraak. Het basis uurtarief verschilt van advocaat tot advocaat. Voor drie soorten rechtsspraak gelden drie verschillende griffierechten. Voor incasso`s van vorderingen kunt u natuurlijk ook een advocaat inschakelen. Rechtbank moet dit verplicht schriftelijk door een advocaat geschieden. Bij deskundigen zoals bijvoorbeeld een psychiater moet u meestal het uurtarief betalen. Voor vorderingen die niet in geld zijn uit te drukken betaald u F 55.

Er zijn geen gebruikers die hun waardering hebben gegeven. Het griffierecht bedraagt het voor personen F 315 of voor bedrijven F 630. Vanaf dinsdag 15 januari 2008 is er een nieuwe stand van zaken online beschikbaar.