Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt van elke Nederlander met een krediet een dossier bij in het Centraal Krediet.

Piet de Jong geboren 3 april 1915 was een Nederlandse minister-president van het Kabinet-De Jong v. Een Neuraal netwerk maakt in essentie een afwijkend manier van het verwerken van informatie mogelijk. De Playback Show is een programma dat vanaf de jaren tachtig op de Nederlandse televisie werd uitgezonden door de KRO. Cichorei Cichorium is een geslacht van planten waartoe de witlof en de andijvie behoren. Chichorei is een plant, familie van de witlof, die in het wild groeit als cichorei. Max van der Stoel geboren 3 augustus 1924 is een Nederlandse politicus.

Een bombarde is een muziekinstrument uit de familie van de schalmei dat he. Help mee met het bouwen van de grootste door mensen bewerkte directory op het web. Even iets over de spelling van namen in deze lijst. Help mee om de grootste handmatig bijgehouden gids op het Web nog groter te maken. Een pannenkoek is een gerecht dat wordt gemaakt van bloem, ei en melk en een klein beetje zout. Het instrument is niet alleen bijzonder luid, maar heeft een naar verhouding erg.

De minister-president is de voorzitter van de ministerraad. Een pommer of bomhard is een blaasinstrument uit de Renaissance. Andreas Antonius Maria van Agt 2 februari 1931 is een Nederlands politicus.