Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Het is een luxe probleem dus, is de overheid niet bij nodig.

Lening Overheid Een overheid om de gevolgen van dom gedrag op te lossen. De in schulden verkerende burger is niet interessant. De overheid heeft er baat bij dat mensen consumeren.

De overheid is er niet voor om ons voor alle onheil te behoeden. Ik ben er niet bevattelijk voor en ik begrijp jij ook niet. Hetzelfde geldt uiteraard voor leningen in het buitenland aangegaan althans wanneer zij het tekort op de betalingsbalans overtreffen. Het zijn trouwens de middeninkomens die vaak in de problemen zitten zoals je leest.

Mensen werken zich een versuffing om al die rotzooi te kunnen afnemen en om belasting te betalen zodat de overheid ook in staat is de meest overbodige troep te kunnen consumeren. En het slaat over op je kinderen, mijn zoon probeert het nu ook. Je moet helemaal stoppen met leningen, behalve hypotheken. Gemeentelijke Kredietbank is al een heel oude gegeven. Om dit te verhinderen zijn er slechts twee oplossingen; in het buitenland lenen of het overheidstekort terugbrengen. Klopt, maar daarom is het nog wel interessant om er over te discussieren.