Schuldeisers

Hoe je ze te vriend ťn buiten de deur houdt!

schulden
Het is geenzins de bedoeling de successierechten te willen ontduiken.

Successierechten SuccessierechtenBelasting die de opvolgende successievelijke eigenaar dient te betalen bij overgang van eigendom door overlijden of schenking. Maak een testament en voorkom een hoop ellende voor uw nabestaanden. Het is geenzins de bedoeling de successierechten te willen ontduiken. Als je erft moet je gewoon successiebelasting betalen tenzij sprake is van een vrijstelling. Yarden Begraafplaats SteenbruggeIedere uitvaart uniek.

In de afgelopen weken is het een aantal keren voorgekomen dat mijn ouders ter sprake brachten dat wij belasting moeten betalen over ons kindsdeel als een van mijn ouders komt te overlijden. Samen met een aantal gerenommeerde kwaliteitspartners zal de SeniorLife. Geen fijne gedachte om bij stil te staan, maar zakelijk gezien wel relevant. Van uw erfenis kan zomaar de helft in de staatskas verdwijnen.

Op maandag 13 maart zal op het Ministerie van FinanciŽn de werkgroep modernisering successiewetgeving haar rapport aanbieden aan staatssecretaris Vermeend. Tips om minder aan de fiscus en meer aan uw kinderen na te laten. Dit zal gedaan worden door de voorzitter van deze werkgroep professor Moltmaker. Voor de fiscus maakt het niet dat uit de kinderen weliswaar erven maar niets verder in handen krijgen.