Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Het is voordeliger door iets voor sluitingstijd boodschappen te doen.

Bezuinigingstips Boodschappen Wil je weten waar anderen in ongeveer dezelfde situatie als jij hun geld aan uitgeven? Vul dan het persoonlijk budgetadvies in. Douche eens een paar minuten korter, gebruik bijvoorbeeld een kookwekkertje om de tijd bij te houden. Eenvoud is weten wanneer minder te weinig, en meer te veel wordt. Zet de kachel 's avonds een uurtje voor het slapengaan uit. Ben je heel trots op je lijf en wil je dat aan heel Viva-lezend Nederland laten weten? . Nou ik vind 85 euro ook veel meestal ben ik rond de 50 euro kwijt per week. Nog een tip,niet zoveel van die dure computerspelletjes kopen.

Wie weet woon je naast een museum waar je nog nooit binnen bent geweest. Door de spagetthi mengen en serveren met, als daar geld voor over is, geraspte kaas. Hetzelfde geldt vaak voor diepvriesproducten die overigens dezelfde voedingswaarde hebben als verse groente. Als een bedrijf het altijd wel goed heeft gedaan, en het gaat dan daarna minder is opeens de bedrijfsvoering slecht.

Het bellen kost te veel en bovendien kan niemand zoveel te bespreken hebben dat hij uren aan de telefoon moet hangen. Ook kan je kleren van de kleine kopen van de kinderbijslag. Tank niet langs de snelweg, want daar is de benzine al gauw 5 cent duurder dan in de bebouwde kom. Of doe de auto helemaal weg! Auto's zijn geldverslinders en tegenwoordig kan je goed een auto huren.