Schuldeisers

Hoe je ze te vriend én buiten de deur houdt!

schulden
Het team van Bureau Lampaert staat u met raad en daad bij.

Het team van Bureau Lampaert staat u met raad en daad bij. Gelieve opnieuw te proberen In de Bobex bedrijvengids vindt u een selectie van de goedgekeurde Bobex leveranciers, alsook een lijst van de ingeschreven kopers. Corrigerend effect is er nu juist als je de bon krijgt. Overigens zou de schatkist in grote problemen komen als morgen iedereen zich braaf aan de verkeersregels zou houden, best wel ironisch.

Maareh, als de snelweg leeg is voel ik me geen crimineel als ik er 10 of 20km bij zet. Bijkomend voordeel is, met de niet detecteerbare flitssystemen, dat mensen nu wellicht op meerdere wegen rustiger rijden. Dat wordt niet gesteld, het gedrag van bepaalde te hard rijdende automobilisten die op de rem trappen is gevaarlijk. Geen resultaten gevonden voor de gevraagde combinatie. Het huidige kabinet balkie2 zou in theorie het meer met rijdend nederland op hebben. Administratie is een soep, technisch willen ze niks verbeteren, enz .

Hoe vaak ik niet snel gepasseerd wordt door een paar opgeschoten agentjes die ik vervolgens wel flink zie remmen voor de flitspaal, nee met dat soort voorbeelden heb ik geen vertrouwen meer in oom agent. Er is een groot verschil tussen wat de praktijk laat zien en wat de wet erkend als bestaand. En ik vind de limieten af en toe werkelijk nergens op slaan op den snelwegen. Als het bedrag nu ook effectief binnen de 30 dagen terug gestort wordt, komt misschien toch nog allemaal in orde. Een agent zal je dus nooooit meer op de bon zien gaan. Ben er weg gegaan omdat dat daar zo'n zever was langs alle kanten .