Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Hierin staat de informatie over het vermogen over de brommers.

Verzamelpolis Brommer Toch kijk ik het een jaar zo aan, omdat dus misschien mijn vriend op de andere brommer gaat rijden, en dat gaat zo rottig met een plaatje. De Zwisters verschillen op het feit dat een zwitser bijna altijd 1 zitter is, ipv van 2 zitter niets op de Duitsers. Mijn brommer is uit 1981 en ik heb die nog steeds bij London verzekerd voor 37 euro per jaar. Mijn CS50 is uit 1981 en is nog steeds als 1978 verzekerd. Hierin staat de informatie over het vermogen over de brommers.

Aanvullende opmerkingen gewoon plaatsen, als je wat te mekkeren hebt over wat ik nu schrijf pb dan en vervuil de boel niet. Misschien moeten we er toch eens over nadenken om onze kreidler forum een schriftelijke Club te maken en ons aan te sluiten bij de FEHAC, het levert veel voordeel op. Zie toch liever ook nog iets hiervan daadwerkelijk op papier bevestigd en wacht nog even het antwoord van het openbaar ministerie af. Wanneer zij hetzelfde zeggen als de FEHAC, dan ben ik pas echt overtuigd. Kun je de Politieman die je gesproken hebt geen inzage vragen in de richtlijnen waaruit hij zijn wijsheid put. En ik heb mijnes opgebouwd dmv ander zadel en duostepjes dat het gewoon een 2-zitter is. Oom Agent van Zunflappie was goed op de hoogte van de nieuwe regels. Hou wel in de gaten dat een door constructie bepaalde snelheid ten alle tijden door de fabrikant verwezelijkt behoort te zijn, hierop wordt namelijk de typegoedkeuring op uitgegegeven.

Zijn zijn tenslotte degenen die de wetswijzigingen doorvoeren. Ik heb bij groenhof verzekerd, geen beperkte kilometers, je mag er mee doen wat je wil. Elke Zundaap heeft nu klassieker-status bereikt dus verzekeren is geen enkel probleem hoor. Ik verzeker mijn bromers ook gewoon op ouders naam maak ik een ongeluk doe ik net of ons pa heeft gereden. Dit zou betekenen dat er een nieuwe wet is, of dat deze in de maak is en op zeker door gaat. Ik ben gisteren bij de politie geweest en heb wat navraag gedaan. Om eerlijk te zijn, ik verwacht er geen problemen mee. Als de papieren kentekening het is geen keuring, zoals je in je vorige bericht oppert gunstig uitvalt, dan zal denk ik een lidmaatschap overbodig zijn. Je kunt dan veel makkelijkere je bezwaar aantekenen, en dat gaat dus via de FEHAC.

Maar er is dus volgens mij en volgende de agent geen probleem bij die keuring. Maar gaan we weer met het criminele pad als je die papieren thuis laat liggen en het als een Duitser door laat gaan, is er niets aan de hand. Nu maar hopen dat ze ons geen poot gaan uittrekken. De regelgeving wordt echter vastgesteld door onze minister. Zullen er nog wel meer zijn, maar meeste komen op zelfde tarieven uit als bovenstaande.