Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Hij hoeft helemaal geen kostgeld te betalen omdat hij op school zit.

Nibud Kostgeld Het is de normaalste zaak van de wereld dat jij kostgeld afstaat. Nou weet die mevrouw van hierboven ook meteen dat ik geen enigst kind ben. Ik vind het nu eigenlijk een soort dubbele kostgeld wat ik nu moet betalen. Ik verdien zelf 1000 euro per maand aan een full-timebaan. Nu willen mijn ouders dat ik kostgeld ga betalen, op zich vind ik dat best. Mijn zoon van 17 jaar zit op het roc, hij werkt 4 dagen, 1 dag naar school.

Hij hoeft helemaal geen kostgeld te betalen omdat hij op school zit. Je ouders kunnen trots op je zijn, en jij kan trots zijn op je zelf. Mijn zoon vind dat hij teveel kostgeld moet betalen. Ze zegt ook nog drie keer verschil moet er wezen, die snap ik niet helemaal. Nu is het zo dat zij alletwee het onzin vinden om kostgeld te betalen. Dat is echter toch mijn zaak waar ik dat geld aan uit geef. Ik vind dat ouders zo min mogelijk kostgeld aan hun kinderen moeten vragen. Uw zoon is 22 jaar en vindt 125 euro kostgeld teveel. Sorry dat ik het zeg, maar ik vind dat gewoon strontverwend.

Graag zou ik willen weten wat jullie me over kostgeld kunnen vertellen. Ik betaal zelf mijn ziekenfonds en andere uitgaven. Onze dochter van 19 hoeft nog geen kostgeld te betalen. Ik vind het niet meer dan redelijk dat hij daarvan 200. Wat is nou redelijk om mijn ouders te betalen als kostgeld of huur ofzo. Aansprakelijkheidsverzekering Voor Particulieren AVP hoeft af te sluiten. Ook mijn kinderen de oudste dan betalen kostgeld. Ja, bij mij in huis is dat kostgeld ook een moeilijke vraag.