Schuldeisers

Hoe je ze te vriend Ún buiten de deur houdt!

schulden
Hij schat de kans dat Enna een doorstart kan maken voorlopig laag in.

Aanvragen Faillissementen Op Woensdag Na een betalingsregeling konden de vliegtuigen weer stijgen en landen in Eindhoven. Kortom, ik sluit me niet aan bij de actie "Red Spyker'. De rechtbank vindt dat Enna Aerosols de ondernemingsraad onvoldoende bij de reorganisatie heeft betrokken. Dat heeft de rechtbank in Leeuwarden donderdag 5 januari besloten.

De nog 96 overgebleven medewerkers hebben de vakbonden groen licht gegeven om de ondergang eventueel in te zetten. Het is toch verschrikkelijk dat wederom de media dit soort berichten de wereld instuurt zonder een behoorlijke verificatie. Trost weigerde zelf het faillissement aan te vragen. De bond heeft de aanvraag nu uitgesteld tot volgende week donderdag. Dat moet kunnen want de bank begrijpt ook wel dat er straks weer gewoon inkomsten zijn. Pas dan willen de banken een krediet geven voor de betaling van onder meer de salarissen van november. Vorige week ging Dutchbird, ook onderdeel van Exel Aviation, failliet. Air Exel schermt dinsdagavond echter met een akkoord en nieuwe financiers.

Uit betrouwbare bron vernomen dat Enna bezig is met een doorstart scenario olv de curator. Het personeel van spuitbussenfabriek Enna Aerosols in Dokkum vraagt volgende week het faillissement van het bedrijf aan. Ik denk dat Muller hoog van de toren heeft geblazen omdat dit de enige manier was om snel de naam Spyker te vestigen. Omdat Drechsel vertrekt, ziet De Vlieger zich genoodzaakt weer aan het werk te gaan. SchuldenEen week geleden nog moesten vluchten van Air Exel worden geschrapt omdat vliegveld Eindhoven weigerde toestellen van Air Exel toe te laten.