Schuldeisers

Hoe je ze te vriend n buiten de deur houdt!

schulden
Ik heb dezelfde fijne ervaring als Tilly met de Epi-no training, alleen mijn kleine spruit was klein.

Epi-no Heb gelezen dat er in nederland iets nieuws op de markt is-een toestel die je je spieren helpt trainen voor de bevalling. De toch al slechte relatie tussen ouders en jeugdzorg zal alleen nog maar slechter worden. Begrip van de dingen, maar ook begrip voor anderen. Je rekt alles in de juiste dimensies, net zoals het hoofdje doet eigenlijk, waardoor je minder uitscheurt. Thessa Sambou pleit voor een nieuwe feministische stroming, die volgens haar zal leiden tot een terugkeer naar huis en haard.

Sommige consultatiebureaus vinden thee met suiker "uit den boze". Hier vertelt ze wat een enorme impact dit heeft gehad en nog steeds heeft. Je kunt je perineum ook masseren, maar dit is veel effectiever hoor. Zorg dat je precies recht op je hechtingen gaat zitten. Eh, wr om Ellen? Hahaha, nee, je moet mij niet te letterlijk nemen. Geadviseerd wordt om niet te poetsen binnen een half uur na de maaltijd. Kom relaxen in een mooie omgeving en een lekker klimaat.

Marieke Henselmans vindt het zo gek nog niet, dat er manieren bedacht worden om vrouwen beter te laten nadenken over een abortus. Als je inscheurt gaat dan langs je spieren heen en het geneest ook vlugger dan inknippen. Ik ga zekers vragen om t knippen te vermijden en niet uit voorzorg, want ja dat hoor je ook zo vaak, uit voorzorg geknipt, de gynecoloog heeft nog andere dingen te doen. Vandaar dat we nu eens aandacht besteden aan games voor handhelds. Meer ervaringen met dat apparaatje? Geniaal, zou ik zo zeggen, maar het kan ook weer zoiets zijn wat maar bij sommige mensen werkt.

Maak tijd om iets leuks te doen, en om te ontspannen. Je zal op Zieke Milt nummer 7 wonen, niet gelovig is dat toch de goden verzoeken lijkt me. Die claim is niet alleen onzinnig maar ook schadelijk. Inderdaad, Wenz verbeid mijn horizon op meerdere manieren tegenwoordig, dankjewel. Ervaringsverhalen van ouders met een bijzonder kind.